Viltvlog #64 Leren experimenteren word een expert!

Viltvlog #64 Leren experimenteren word een expert!

Viltvlog #64 Leren experimenteren word een expert!
Hoe kun je meer eigenheid in je werk leggen? Hoe ga je nu echt je eigen stijl van vilt maken ontwikkelen? Daarvoor is het heel belangrijk om te leren experimenteren. Als je veel nieuwe dingen uitprobeert en vooral als je wat dieper in een techniek of thema duikt, zul je ontdekken dat je steeds meer leert en nieuwe dingen ontdekt. je gaat ervaren welke techniek bij jouw viltwerk past en waarmee jij je wilt gaan onderscheiden als viltkunstenaar.
Wil je ondersteuning, begeleiding en houvast voor je zoektocht?  Weet je niet of je daar al klaar voor bent of vind je het fijn om eerst nog wat extra tips te ontvangen?
a.s. dinsdag geef ik een extra LIVE les online waarin in 5 tips met je deel hoe jij TOP viltwerk kunt leren maken en hoe je een echte expert wordt.
In die live les vertel ik je hoe je tot originele ideeen komt en welke stappen daarvoor nodig zijn. Ook gaan we samen een oefening doen waarmee ik je inzicht geef in de werking van creativiteit. Kijk je mee? ik geef de les om 10.00 uur en om 19.00 uur.
Over de schrijver
Oprichter van de Onlineviltschool en Onlineviltvrienden. Viltkunstenaar en Beeldend viltdocent sinds 1995. Ze geeft Online en Offline lessen in het maken van origineel en eigen viltwerk van hoge kwaliteit.
Reactie plaatsen