Viltvlog #57 Sjaalpakket met gratis videoles. Wat zit er in zon pakket?
Viltvlog #57 Sjaalpakket met gratis videoles. Wat zit er in zo’n pakket?
Viltvlogs
Ingeborg Honer
Viltvlogs
01/11/2021
0 min
0

Viltvlog #57 Sjaalpakket met gratis videoles. Wat zit er in zo'n pakket?

01/11/2021
0 min
0

Misschien heb je me er wel eens eerder over gehoord of een bericht op facebook gezien waarin ik de gratis les of de sjaalpakketten aanbied. De vraag die ik regelmatig krijg is: Wat zit er in zo’n pakket en waarom is het zo “duur” In deze viltvlog laat ik je zien wat de onderdelen zijn en vertel ik wat meer over de materialen. Wil je er echt alles over weten? vraag dan de gratis les aan of meld je aan voor een LIVE (online) les waarin ik nog veel meer daarover vertel.

 

 

voor meer info onlineviltschool.nl voor meer info onlineviltschool.nl

Reacties
Categorieën