Viltvlog #49 Zelfsabotage om niet te vilten... kom in de actie stand. In deze viltvlog vertel ik hoe ik mezelf soms saboteer. Hoe ik sommige dingen we

Viltvlog #49 Zelfsabotage om niet te vilten... kom in de actie stand.

Viltvlog #49 Zelfsabotage om niet te vilten... kom in de actie stand.

Herkend je dat? Diep in je hart wil je iets heel graag, en toch doe je het niet. En je doet het niet omdat je daar hele goede redeneren voor heb. Of houd je jezelf soms ook een beetje voor de gek? Zit er misschien nog iets anders achter waarom je het niet gaat doen?
Ik heb er ook last van. In deze viltvlog vertel ik hoe ik mezelf soms saboteer. Hoe ik sommige dingen wel doe en het vilt maken, waar ik het meest van hou, niet doe. Vreemd toch…

Herken je dit? Wil je daar vandaag nog overheen stappen? Meld je dan aan als OnlineViltVriend.

Doe je dit uiterlijk Zaterdag 14 november is de 1e maand helemaal gratis en daarna betaal je maar 50% van de normale lidmaatschapsprijs.

Alleen als je voor 14 november 23.59 uur  je aanmeld.

Meer info vind je op Onlineviltvrienden

 

Over de schrijver
Oprichter van de Onlineviltschool en Onlineviltvrienden. Viltkunstenaar en Beeldend viltdocent sinds 1995. Ze geeft Online en Offline lessen in het maken van origineel en eigen viltwerk van hoge kwaliteit.
Christine Merjenburgh
Door

Christine Merjenburgh

op 13 Nov 2020

Hoe kom ik aan een sjaalpakket

Ingeborg-HonerMarsch
Lief
Door

Lief

op 22 Nov 2020

Hallo Ingeborg, Ik wil aan de slag, met mijn dochters en kleindochters. Daarvoor wil ik meerdere sjaalpakketten bestellen. Moet per pakket zo'n 7,5 euro vervoer betalen! Kan ik niet ergens afhalen? Da's een hele besparing! Als het niet te ver is natuurlijk...

Reactie plaatsen