Onlineviltschool

Expositie 2022


Sandra Scholten 

Ik ben Sandra Scholten en ik ben 53 jaar. Ik vind eigenlijk alles wat creatief is leuk. Ben ook altijd zeer enthousiast als ik mensen ontmoet die met veel passie zelf iets moois kunnen maken in de ruimste zin van het woord. Zelf heb ik deze passie gevonden in het ecoprinten. Via een online instructie over het vilten kwam ik in aanraking met de Ecoprintcursus van Ingeborg en besloot me direct in te schrijven. Het is denk ik de combinatie van factoren, waardoor ik het zo leuk vind. Lekker de natuur in om met een ruime blik rond te fietsen en overal mooie bladeren en/of bloemen te vinden om mee te ecoprinten. Daarna het uitzoeken van verschillende kleuren verf en dan het neerleggen van de verschillende bladeren om een mooie verdeling van kleuren en vormen te creëren. Het bijzondere is dat je het eigenlijk ook een beetje moet laten gebeuren, want het is elke keer weer anders en verrassend wat er ontstaat. Al zou ik het willen, je kan nooit meer exact het zelfde resultaat op nieuw maken. Soms zijn de effecten en kleuren zo mooi dat ik er gewoon een beetje stil van word. Ik kan er enorm van genieten. In middels heb ik ook al verschillende sjaals mogen verkopen. Ook dan doet het me veel plezier als iemand anders blij wordt van een sjaal, die ik met veel plezier heb mogen maken. Voorlopig ben ik dus nog lang niet klaar met het ecoprinten. En ben ik blij dat dit op mijn pad is gekomen.

Werkstuk 1: 6 Verschillende sjaals

Ik heb 6 verschillende ecoprint sjaals. Ik heb gekozen voor 3 hoofdkleuren. Geel, petrol/groen en blauw. Van elke kleur heb ik dan 2 tinten gekozen die met elkaar matchen. Zelfs als je ze naast elkaar hangt matchen ze in de grote lijn allemaal wel met elkaar.

Afmeting

DE sjaals zijn 45 bij 180 cm

Materiaal

Ponge zijde

Te koop?

Ja, prijs € 89,95