Onlineviltschool

Expositie 2022


Ingrid Zaadstra

Ingrid Zaadstra, 61 jaar. Ik vilt nu ruim 2 jaar en volg nu anderhalf jaar de vilt-en ecoprintlessen via de online viltschool. Vilten is voor mij een heel ontspannende bezigheid waarin ik mijn creativiteit kan uiten. Het is verbazend wat je allemaal van wol kan maken. De verschillende wolsoorten en kleuren zijn voor mij een soort snoepwinkel. Je wordt er vrolijk van. De combinatie van vilt en ecoprinten vind ik zelf heel inspirerend en uitdagend. Het nodigt uit tot experimenteren. Verder schilder ik en ben ik creatief bezig in mijn atelier.

Werkstuk 1: Ecovilt sjaal

Vilten sjaal met daarop een ecoprint.


Afmeting

(180 bij 40 cm) plat

Materialen

Chiffonzijde, wol, Wensleydale krullen en ecoprint met aciddye

Te koop?

Bij belangstelling kan men contact met me opnemen.

Werkstuk 2: Fedorahoed met ecoprint

Afmeting 

34cm bij 11cm bij 29cm

Materialen

Merinowol met ecoprint met acid dye, leren band en hoedenspeld.

Te koop?

Bij belangstelling kan men contact met me opnemen.

Werkstuk 3: Jas

Gemaakt tijdens de cursus kleding maken