Onlineviltschool

Thea de Bont

Thea de Bont

Ik ben Thea de Bont en 72 jaar oud. Nadat ik gestopt ben met werken ben ik met vilten begonnen. Ik wilde al langere tijd weten hoe vilt gemaakt werd en wat je er mee kon doen. Maar het kwam er nooit van om er echt mee aan de slag te gaan. Na mijn pensioen had ik er tijd voor en ben er nog steeds mee bezig. Het verbaasd me steeds weer wat je allemaal  kunt maken en wat er uiteindelijk te voorschijn zal komen. Het is fascinerend en de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is het voor mij een heel ontspannende bezigheid waarin ik helemaal in op kan gaan. Op etsy.com/BontViltCreaties zijn meer werkstukken van mij te vinden.

Met het  Thema " Transformatie"   heb Ik 4 werkstukken gemaakt over de verkleuring van bomen in de verschillende seizoenen. De paneeltjes hebben een vaste volgorde bij het ophangen. Zie de foto die ik bij mijn verzending heb bijgesloten.


Werkstukken zijn te koop samen voor €160,00

(in overleg evt los te koop)


1e werkstuk

"Herfst" Verkleuring van boom.

Merinowol, zijde en viscose vezels


2e werkstuk

"Winter" Verkleuring van boom.

merino wol gebruikt, zijde en viscose vezels


3e werkstuk

"Voorjaar" Verkleuring boom.

merino wol gebruikt, zijde en viscose vezels


4e werkstuk

"Zomer" Verkleuring boom.

merino wol gebruikt, zijde en viscose vezels