Textile Art Club level up

17-5-2024 starten we met deze techniek

Meld je aan per maand (minimaal 3 maand) en start bijvoorbeeld met kwartaal 3 inclusief deze lessen 

Of start direct voor het hele jaar en krijg toegang tot alle lessen tot nu toe 9 periodes beschikbaar.


17-5-2024 is er een Online samenserkingsdag Ben jij erbij. (gratis voor TAC leden)

Textile Art Club Level Up

 Waar we aan de slag gaan met oude projecten, nieuwe toepassingen, oude ambachten

en onorthodoxe manieren om alles samen te voegen tot iets heel bijzonders

Herken je dit?

  • Je bent gepassioneerd door textielkunst, maar talloze onafgemaakte projecten liggen stof te verzamelen in je kast.
  • Materialen in huis waar je nooit iets mee hebt gedaan, roepen om een creatieve bestemming.
  • Je hebt alle ambachtelijke technieken onder de knie, maar je verlangt naar de vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen.
  • Tijdgebrek lijkt een drempel om je creatieve passie te volgen, en je zoekt een flexibel programma dat zich aanpast aan jouw drukke agenda.

Help!

Ontdek de oplossing!

Welkom bij Textile Art Club Level Up. Het traject waar we je meenemen op een inspirerende reis naar nieuwe ontdekkingen in textielkunst. 

Samen gaan we:

 • Onafgemaakte projecten omtoveren tot prachtige kunstwerken, met stapsgewijze begeleiding en ondersteuning.
 • Ongebruikte materialen nieuw leven inblazen, door creatieve en verrassende toepassingen te ontdekken.
 • De regels en gebruiken van traditionele ambachtelijke technieken doorbreken, zodat jouw textielcreaties een unieke en eigenzinnige uitstraling krijgen.
 • Maandelijkse online live bijeenkomsten bijwonen op vrijdagen, zodat je je creativiteit kunt voeden en je textielvaardigheden kunt versterken op jouw eigen tempo.

Word lid van Textiel Art Club Level Up en ervaar de vrijheid, eigenheid en speelsheid van textielkunst. Schrijf je nu in en laat je creatieve vleugels uitslaan!


       Die plek is er nu!

 Word lid van Textile Art Club Level Up   


Hallo, ik ben Ingeborg en ik begeleid je graag op deze spannende reis. Om jezelf, je technieken en je materialen te up-levelen. Ik ben textiel docent en eigenaresse van de Onlineviltschool. Ik ben zelf heel enthousiast geworden over de mogelijkheden van hergebruik van materialen en technieken. Het lijk me leuk om je te mogen begeleiden.

Ingeborg Honer-Marsch 

Inhoud Textile Art Club Level Up

 Een jaar 12 uitdagende projecten 

Duidelijke video instructie lessen

Elke maand een live online dag om samen aan de slag te gaan

Alle technieken van textiel ontstaan, bewerken en verwerken kunnen gebruikt worden

Vilt is een onderdeel daarvan

(het is dus iets heeeel anders dan VIP lid van de Onlineviltschool)

Je leert de basis van het viltmaken of je gebruikt alle kennis en (halve) werkstukken die je al hebt

***************

Overzichtelijke Online leeromgeving

Community met gelijkgestemde textiel liefhebbers

Nu direct starten (na aanmelding)

Direct toegang tot de lessen van kwartaal 1,2 en 3 (als je je voor een jaar aanmeldt 

incl. bonus cursussen: labels maken (t.w.v. 77,00) , applicaties maken (t.w.v. 77,00) en kaarten maken (t.w.v. 77,00)

Een aantal voorbeelden uit kwartaal 1

blok 1, blok 2 en blok 3 (lessen direct beschikbaar)

Kwartaal 2 NU beschikbaar (start met live online les)

Boeken met een verhaal...

Kwartaal 2 blok 4: Boekje met een verhaal


NU direct beschikbaar

Een aantal voorbeelden uit kwartaal 3
Landschappen en Kunstwerken 

blok 1, blok 2 en blok 3 (lessen direct beschikbaar)

Veel gestelde vragen en opmerkingen

Overwin je bezwaren en vind nieuwe uitdagingen met "Textile Art Club Level Up" 

Ben je al ervaren in textielkunst en twijfel je of ons programma iets voor jou is? Geen zorgen! "Textile Art Club Level Up" is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij diverse niveaus en om jouw creativiteit naar een hogere level te tillen, ongeacht je ervaring!

"Ik heb al zoveel gedaan en ik ken alle technieken al."

 In "Textile Art Club Level Up" geloven we dat er altijd ruimte is voor groei en verbetering, zelfs voor de meest ervaren textielkunstenaars. Onze projecten en ambachtelijke technieken zullen je uitdagen en nieuwe perspectieven bieden, zodat je je vaardigheden verder kunt verfijnen en je creatieve horizon kunt verbreden.

"Ik heb geen tijd."

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, maar met ons programma mag je zelf het tempo bepalen. Elk kwartaal bieden we een nieuw project en maandelijks organiseren we een online live bijeenkomst op vrijdag. Je kunt zelf kiezen hoeveel tijd je aan elk project wilt besteden en de bijeenkomsten zijn gemakkelijk in te passen in je agenda

"Ik heb heel veel materialen in huis waar ik niets mee heb gedaan." 

Bij "Textile Art Club Level Up" gaan we creatief om met materialen. Ontdek nieuwe manieren om je voorraad te gebruiken en te combineren in onze unieke projecten. Geef je materialen een nieuw leven en creëer prachtige textielkunstwerken waar je trots op zult zijn.

"Ik heb nog nooit vilt gemaakt."

 Geen zorgen! Onze projecten zijn geschikt voor beginners en we begeleiden je stap voor stap in het proces van het maken van vilt. Je zult versteld staan van hoeveel voldoening het geeft om je eigen vilt te creëren en er kunstwerken mee te maken. Kun je wel vilt maken, dan gebruik je deze technieken optimaal en leer je elk project ook nog weer nieuwe toepassingen.

"Ik heb geen ervaring met naaitechnieken."

Ook als je nog nooit eerder hebt genaaid, ben je bij ons aan het juiste adres. "Textile Art Club Level Up" omvat verschillende ambachtelijke technieken, en we bieden gedetailleerde instructies om je te begeleiden bij het ontwikkelen van je naaivaardigheden. En je ontdekt tijdens deze lessen op een hele andere manier werken met de naaimachine. We laten alle regels los en kijken wat er allemaal mogelijk is.

"Ik wil niet zo ver reizen."

Geen probleem! Bij "Textile Art Club Level Up" vinden alle bijeenkomsten online plaats, dus je kunt deelnemen vanuit het comfort van je eigen huis. Geen lange reizen, maar wel volop inspiratie en verbinding met onze online creatieve community.

Ik kan op Youtube ook alles leren?

Dat klopt. Alle kennis bestaat al en is wel ergens te vinden. Het belangrijkste element in deze cursus is mijn enthousiasme en begeleiding. Ik leid je als een gids door het doolhof aan mogelijkheden en ik blijf je aanmoedigen om nieuwe stappen te zetten, vaak met al bestaande materialen en technieken. Als je je aanmeld voor dit traject is de kans dat je echt aan de slag gaat 80% groter. Zeg je nu: "ik doe het wel zelf op een andere manier", dan is er 10% kans dat je het ook echt gaat doen.

"Mag ik in mezelf investeren?" 

Een investering in creëren van mooie momenten en mooie dingen is de meest waardevolle investering die je kunt doen. Jij bent het waard!

Dus... laat je bezwaren los en omarm de mogelijkheden van "Textile Art Club Level Up"! Het is jouw tijd om te schitteren en je textielvaardigheden naar een hogere level te brengen. Meld je nu aan voor de wachtlijst en ontdek hoe je je creatieve reis kunt verrijken met ons inspirerende programma!

Wat mensen zeggen:

"Dit is echt mijn ding, lekker experimenteren en het wordt tijd dat ik eens wat meer tijd aan mezelf ga besteden. Je komt precies op het juiste moment"

sanne

Ik vind het super leuk om met dingen waar je niets meer mee doet of een beetje tegen gevallen zijn iets nieuws te creëren.  Maar ook om meerdere verschillende stoffen en handwerkstijlen te combineren. Naast vilten, brei en haak ik veel bijvoorbeeld s'avonds voor de TV. Dus ik denk dat ik er wel iets mee kan.😊

 

Groetjes Paméla 

Paméla
"Super idee, op een goede tijd. Had ook iets in mijn hoofd om technieken te combineren, maar geen idee hoe, nu maar eerst afwachten tot het start...
Betsie

Lijkt me erg leuk. Ik ben geen lid, maar kan ik ook alleen voor dit traject inschrijven? 


Jazeker, je bent welkom

Greetje
Leuk initiatief. Kan goed gecombineerd worden met mijn andere hobby quilten/art quilten"


Anja


Eindelijk al die lapjes gebruiken die zonde zijn om weg te gooien, maar ja wat ga ik ermee doen?


Ina

"Ik doe graag mee als Quiltster, schilder en nog veel meer. Ik heb een doos met vilt en mixed Media is echt mijn ding, ik wil graag lid worden"

Elisabeth

Wil jij jezelf, je technieken en je werkstukken UP-LEVELEN?

Clean up je kast en je huis

Mix up met alles wat je al hebt liggen

Finish up alles wat half klaar en onaf is

Save up omdat je veel kunt hergebruiken wat je al hebt, bespaar geld en milieu

Pick up alles wat je al weet, kent en eens hebt gedaan: herinneringen, herhalen, herkenning

Cycle up ontdek wat je met restjes, mislukkingen en eerste proefjes kunt maken > verbazingwekkend

Cheer up dit traject gaat je enorm veel plezier, herkenning en nieuwe uitdagingen bieden en een goed humeur


En ik ben er als je back up

in de community zijn we samen team up

daardoor gaan je ontwikkelingen speed up

Zo werken we samen aan jouw LEVEL UP

Wat bieden we:

Kwartaal Nieuwe Projecten:

 • Elk kwartaal wacht een gloednieuw en inspirerend textielproject op jou. Leer hoe je zelf vilt kunt maken of verwerk het vilt wat je al hebt uit mislukte projecten of halve werkstukken. Creëer prachtige textielboekjes en andere manieren om textiel art toe te passen. Verken verschillende ambachtelijke technieken. Ken je al veel technieken? Fantastische, die komen je nu allemaal weer van pas.

Online Live Bijeenkomsten:

 • Elke maand organiseren ik online live bijeenkomsten op vrijdag. Ontmoet andere gepassioneerde textielkunstenaars en ontdek samen de introductie van het nieuwe project en de technieken van die maand. Ingeborg deelt waardevolle inzichten en tips om je vaardigheden te verbeteren en je creativiteit te stimuleren.

Voor Iedereen:

 • Ongeacht je ervaringsniveau, "Textile Art Club Level Up" verwelkomt zowel beginners als ervaren handwerkers. Of je nu net begint met textielkunst of al jarenlang gepassioneerd bezig bent, ons traject biedt een inspirerende omgeving waar je nieuwe dingen kunt leren en je bestaande kennis kunt verdiepen.


Om je te stimuleren origineel en eigen viltwerk te leren maken, zijn als extra bonus:  inspiratie lessen ook onderdeel van dit traject. Zo ontdek je steeds meer mogelijkheden voor het maken van originele ontwerpen.


Hoe werkt het:

Startdatum: je kunt na aanmelding direct starten met de lessen

Je betaalt per maand en geeft een machtiging af (minimale deelname is 3 maanden). Daarna is je lidmaatschap per kwartaal opzegbaar. 

Online Live lessen: Meld je aan voor het lidmaatschap per 3 maanden en geniet van het nieuwe project dat elk kwartaal wordt gelanceerd. Je kunt lid blijven zo lang als je wilt en elke maand deelnemen aan onze online live bijeenkomsten. 1x per maand op de vrijdag. En als je een keer niet kunt, geen probleem er komen opnames beschikbaar.

De basisinstructies komen in instructie video lessen beschikbaar aan het begin van elk kwartaal.

Lessen en Community:

Elk kwartaal ontvang je toegang tot ons exclusieve ledengedeelte, waar je stap-voor-stap instructies, patronen en videolessen vindt om je door het nieuwe project te begeleiden.

Je krijgt toegang tot de besloten online groep. Waar je foto's van je werk kunt delen en alle vragen kunt stellen. 

Regelmatig een leuke bonus les of cursus

 • September Cursus labels vilten t.w.v. €77,00
 • Oktober applicaties van vilt t.w.v. €77.00
 • November Kaarten met vilt t.w.v. €77,00
 • Februari dun vilt ontwerpen t.w.v €77,00

Helpdesk: voor vragen over inlog of andere technische zaken zijn we via mail en telefoon bereikbaar.

Inhoud van jaar 1

Kwartaal 1

(beschikbaar)

Leer kunstzinninge producten maken van zelfgemaakt vilt.
 • collage techniek
 • boekomslag maken
 • Basisboekbinden en binnenkant vormgeven
 • Japansboekbinden


Bonus cursussen

 1. labels maken
 2. applicaties maken
 3. kaarten maken

Kwartaal 2

(beschikbaar)

In deze periode staan boeken met een verhaal centraal.


Leer op 3 verschillende manieren jouw verhaal vormgeven in een kunstzinnig boek. Wat staat er in jouw boek?

Een object wat alle aandacht verdient.

Bonus cursussen

viltstoffen dun maken en ontwerpen 6 eenvoudige ontwerpen in 6 uur.

Kwartaal 3

(beschikbaar)

We gaan in dit blok aan de slag met kunstwerken voor aan de muur of ruimtelijk werk. 

Alle materialen en technieken gebruiken we op nieuwe en verrassende manieren.

Leer anders denken, kijken en werken. 

Met technieken die je al kent.

Bonus cursussen

Nog een verrassing

Kwartaal 4 

(vanaf 20 juni)

We gaan aan de slag met kleine bijzondere projecten

Leuk om buiten op het terras, op de camping of waar dan ook mee aan de slag te gaan.

Bonus cursussen

Nog een verrassing

Nu elk kwartaal bonus cursussen

Hieronder een impressie van de bonuscursussen van kwartaal 1

Boek textile art (tijdelijk gratis bij aanmelding voor 1 jaar)

fantastisch inspiratieboek over textielkunst

Normale prijs €32,50

Nu direct starten (na aanmelding)

Direct toegang tot de lessen van kwartaal 1 +2 + 3 (Art boek maken, Boekbinden en Japans boekbinden,

boek met een verhaal en textile art kunst maken.

incl. bonus cursussen: labels maken (t.w.v. 77,00) , applicaties maken (t.w.v. 77,00) en kaarten maken (t.w.v. 77,00)

viltstoffen ontwerpen (t.w.v 77,00

Boek deze cursus nu en start direct


 • Als je nu aanmeld krijg je direct toegang tot kwartaal 1 inhoud. Alle video lessen staan klaar om zelf te bekijken op jouw moment. 
 • Als je later start zijn er opnames van de live momenten beschikbaar, zodat je toch alles kunt volgen.
 • Elke maand worden er nieuwe lessen toegevoegd.
 • 1x per maand is er een online samenwerkingsdag, meestal op de 3e vrijdag van de maand, niet noodzakelijk maar wel een extra stimulans (hier komen opnames van)
 • Minimale deelname is 3 maanden.
 • Bij aanmelding voor minmaal 1 jaar, direct toegang tot alle beschikbare lessen, alle bonussen en extra cadeau's